Workshops
Wij bieden momenteel 2 soorten kookworkshops aan.
•  Een kookworkshop die gericht is op gezonde voeding/leefstijl en vitaliteit. Met mijn achtergrond als natuurvoedingsadviseur verzorg ik deze workshops die starten met een theoriegedeelte en we sluiten uiteraard af met koken.
•  De andere kookworkshop die wij aanbieden is de barbecue workshop. Deze workshop is toch favoriet bij veel mannen, lekker buiten achter een op kolen gestookte barbecue.

Gezonde voeding
De thema’s voor de workshop ‘gezonde voeding’ zijn wisselend. Denk hierbij aan thema’s zoals; puur natuur, vezelrijke voeding, vetten, koolhydraten, eiwitten en ga zo maar door.
Deze workshops omvatten ieder een theorie- en praktijkgedeelte. In het theoretische gedeelte ga ik wat meer vertellen over één van de thema’s en hoe je dit zou kunnen vertalen naar jouw eigen voedingspatroon. Dan gaan we zelf in de keuken aan de slag met mooie verse producten die in het kader staan van het besproken thema.
Na afloop krijg je de belangrijkste theoretische kennis als naslagwerk per mail en ook de recepten van de gerechten die we hebben gemaakt. 
Zo stel je zelf het begin van je gezonde-recepten-boekje samen.

Bbq-workshop
Tijdens een barbecueworkshop wordt er gebarbecued op kolen. Bij binnenkomst zal er uitleg gegeven worden over deze manier van barbecueën. Iedereen gaat vervolgens aan de slag met het maken van de verschillende gerechten. Wat standaard aan bod komt is rund, varken, gevogelte, vis en groenten. Daarlangs maken we per gerecht de verschillende soorten marinades en rubs die nodig zijn voor de bereiding van het vlees en de vis. Ook worden er enkele bijgerechten gemaakt, maar het vlees en de vis staan bij deze workshop centraal.
De workshop neemt ongeveer 4 uur in beslag, na afloop worden de recepten gemaild zodat je hiermee ook  thuis aan de slag kunt.

Prijzen:
•  De workshop barbecue kost € 65,- per persoon (minimumaantal van 8 personen)
• De workshop ‘gezonde voeding kost € 65,- per persoon (minimumaantal van 8 personen)

Klik HIER voor het aanvragen van informatie of het maken van een reservering.